Az étterem

Több évtizede működik a Csalogató Kisvendéglő Zugló kertvárosi részén, nem messze a város központjától, de távol a város zajától. Családias hangulatú, kerthelyisége mindig nyitva van, ahogy az időjárás megengedi.

Az étterem 13 asztalánál mintegy 40 főt, továbbá a kerthelység 16 asztalánál mintegy 60 vendéget tudunk kiszolgálni, kulturált körülmények között.

Csalogató Étterem

A Gyarmat utcai filmgyár, illetve TV2 közelsége miatt, sok ismert színész, közéleti személyiség és sportoló fordul meg rendszeresen az étteremben. A falon bekeretezve olvashatók elismerő soraik.

A közeli cégek dolgozói is előszeretettel keresik fel ebédidőben a vendéglőt, majd délután, estefelé és a hétvégéken a környék lakói látogatják. Az étterem népszerűsége köszönhető annak is, hogy közel van a Városliget, valamint hogy könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is.
A közelben található az Amerikai úti Idegsebészet, valamint további 2 kórház is, az Echo és Vital tévé, a Blikk és a Bors szerkesztősége.

Csütörtök – Hal-nap

Minden csütörtökön hal-napot tartunk, amikor megkóstolhatják a halászlétól kezdve a sült pisztrángig halételeinket.

Nyugdíjas, nagycsaládos kedvezmény

Minden kedden a nagycsaládosoknak és a nyugdíjasoknak 10% kedvezményt adunk az ételek árából.

Csali Klub

Darts – Csocsó – Biliárd
Csali Klub a Csalogató pince szintjén, rendezvények, szülinapok osztálytalálkozók, szűk körű rendezvények lebonyolítására is alkalmas

Kártyás fizetés

Éttermünkben elfogadjuk a VISA és MasterCard hitelkártyákat, valamint az Erzsébet utalvánnyal is lehet már fizetni.

Tekintse meg étel és ital kínálatunkat!

Az étterem megközelíthetőségéhez további információkat ezen az oldalon találhat.

como curar la psoriasis