Az étterem

Több évtizede működik a Csalogató Kisvendéglő Zugló kertvárosi részén, nem messze a város központjától, de távol a város zajától. Családias hangulatú, kerthelyisége mindig nyitva van, ahogy az időjárás megengedi.

Az étterem 13 asztalánál mintegy 40 főt, továbbá a kerthelység 16 asztalánál mintegy 60 vendéget tudunk kiszolgálni, kulturált körülmények között.

Csalogató Étterem

A Gyarmat utcai filmgyár, illetve TV2 közelsége miatt, sok ismert színész, közéleti személyiség és sportoló fordul meg rendszeresen az étteremben. A falon bekeretezve olvashatók elismerő soraik.

A közeli cégek dolgozói is előszeretettel keresik fel ebédidőben a vendéglőt, majd délután, estefelé és a hétvégéken a környék lakói látogatják. Az étterem népszerűsége köszönhető annak is, hogy közel van a Városliget, valamint hogy könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is.
A közelben található az Amerikai úti Idegsebészet, valamint további 2 kórház is, az Echo és Vital tévé, a Blikk és a Bors szerkesztősége.

Csütörtök – Hal-nap

Minden csütörtökön hal-napot tartunk, amikor megkóstolhatják a halászlétól kezdve a sült pisztrángig halételeinket.

Nyugdíjas, nagycsaládos kedvezmény

Minden kedden a nagycsaládosoknak és a nyugdíjasoknak 10% kedvezményt adunk az ételek árából.

Csali Klub

Darts – Csocsó – Biliárd
Csali Klub a Csalogató pince szintjén, rendezvények, szülinapok osztálytalálkozók, szűk körű rendezvények lebonyolítására is alkalmas

Kártyás fizetés

Éttermünkben elfogadjuk a VISA és MasterCard hitelkártyákat, valamint az Erzsébet utalvánnyal is lehet már fizetni.

Tekintse meg étel és ital kínálatunkat!

Az étterem megközelíthetőségéhez további információkat ezen az oldalon találhat.

dumps cc cvv :: como curar la psoriasis :: makeup artist copenhagen